Naar de park website

Kies voor vakantie in eigen land met een recreatiewoning bij Parador Vakantieparken.

De Coronacrisis zorgt er momenteel voor dat we noodgedwongen thuis zitten en onze toekomstige vakantieplannen naar het buitenland zullen moeten opbergen.
Van zodra het leven stilaan weer zijn normale gangetje kan aannemen wordt verwacht dat België en Nederland op grote schaal vakantie zal gaan vieren…. in eigen land welteverstaan.

Door de huidige pandemie wordt verwacht dat de trend van het buitenlands reizen enorm zal teruglopen daar mensen veel voorzichtiger zijn geworden. Eveneens zullen de prijzen van reizen naar “veilige buitenlandse vakantiebestemmingen” exponentieel stijgen.

Momenten van crisis bieden ook kansen, en wie slim is, investeert in een 2e verblijf bij Parador. Zo kan u elk vrij moment met uw gezin gaan genieten van uw vakantiewoning op één van onze parken. De momenten dat u er zelf geen gebruik van wenst te maken heeft u de mogelijkheid om uw chalet te verhuren. Zo geniet u van het beste van 2 kanten, een slimme investering dus!

duinzicht verkoop banner 01

De modern uitgeruste vakantieparken van Parador zijn allen gelegen op toplocaties in België (Belgische Kust, Ardennen, Kempen) en Nederland (Zeeland) waar een continue vakantiesfeer heerst!

Onze parken:

Wilt u meer weten over het investeren in een 2e verblijf / recreatiewoning?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 0118-551397 of maak een één op één afspraak met onze adviseur.