Naar de park website

Chalets te koop

Uw droomverblijf op Vakantiepark Duinzicht

Heeft u er al eens aan gedacht om uw eigen chalet aan te schaffen? Vakantiepark Duinzicht heeft diverse chalets te koop in verschillende uitvoeringen.

Chalets te koop

Walcheren en omgeving

Het mooiste schiereiland van Zeeland

Vakantiepark Duinzicht is gelegen op het mooiste schiereiland van Zeeland. Met haar unieke combinatie van mooie stranden, gezellige badplaatsen en historische steden, trekt Walcheren jaarlijks vele toeristen vanuit Nederland, België en Duitsland.

Walcheren en omgeving

Kies voor vakantie in eigen land

Met een recreatiewoning bij Parador Vakantieparken. 

De Coronacrisis zorgt er momenteel voor dat we noodgedwongen thuis zitten en onze toekomstige vakantieplannen naar het buitenland zullen moeten opbergen. Momenten van crisis bieden ook kansen, en wie slim is, investeert in een 2e verblijf bij Parador. Zo kan u elk vrij moment met uw gezin gaan genieten van uw vakantiewoning op één van onze parken. De momenten dat u er zelf geen gebruik van wenst te maken heeft u de mogelijkheid om uw chalet te verhuren. 

Kies voor vakantie in eigen land

Chalet in Zeeland kopen

Pak nu je kans en reserveer een eigen chalet op vakantiepark Duinzicht!

Vakantiepark Duinzicht heeft een unieke ligging op loopafstand van duinen, strand en zee. Naast jaar-, seizoen- en toeristische kampeerplaatsen biedt Vakantiepark Duinzicht ook prachtige accommodaties zoals 4 tot 6 persoons luxe Chalets, Safaritenten en Woodlodges. Grijp uw kans en schrijf u in voor het aanschaffen van een prachtig chalet aan de Zeeuwse kust.

Ontdek Vakantiepark Duinzicht